obf
obf
59°04'12"N 18°13'64"E

Oxnö Båtförening är en ideell förening med ca 350 medlemmar och ca 300 bryggplatser för båtar i varierande storlekar. Oxnö Båtförening bildades i november 1969 och har utvecklats till en omtyckt och eftertraktad båtklubb. Föreningens hamn- och varvsområde ligger vid Oxnö på södra Gålö, längst in i Långgarnsviken, vars mynnig på norra Mysingen endast ligger 2 sjömil från våra bryggor. Där utanför breder hela Stockholms södra skärgård ut sig.

Torrsättning 2013

Torrsättning 2013 tur 1-12 samtliga båtar version 15 2013-10-03

Den 21 september påbörjas klubbens torrsättning av båtar. Först ut är Varvssektionens båtar. För övriga medlemmar påbörjas torrsättningen helgen den 28-29 september kl 07:00.

Det är således hög tid att se över sitt pallningsvirke, stöttor, ställningar och täckmaterial samt att leta upp, kopiera och lägga fram försäkringsbeviset för båten.

Vid dessa upptagningstillfällen av båtar är det önskvärt att vi inte parkerar bilar inne på området. Vänligen respektera det. Vid torrsättningarna 2012 ställde parkerade bilar inom området till stora problem för oss alla som jobbade med torrsättningarna.

Det har skett en del förändringar i upptagningslistorna, bevaka noga när din båt ska torrsättas. Några får nya upptagningsdagar och även nya uppställningsplatser.

Upptagningslistorna sätts löpande upp i klubbstugan ute på Oxnö. Klubbstugan är det primära stället där information anslås. Det kommer även att publiceras på Oxnö Båtförenings hemsida men det är inte alltid säkert att rätt version är publicerad där, även om det är vår ambition.

Försäkringsbeviset för båten skall ovillkorligen uppvisas i samband med uppropet. Uppropet kommer att vara 10 minuter innan torrsättningarna påbörjas, exempelvis 06:50, 11:50 osv.

Välkommen till höstens fina torrsättningsdagar uti Haninge och Oxnö Båtförening.

Vid frågor, skicka gärna sms till 070-617 71 21, Mikael Nysten

Hälsar

Varvssektionens medlemmar