obf
obf
59°04'12"N 18°13'64"E

Oxnö Båtförening är en ideell förening med ca 350 medlemmar och ca 300 bryggplatser för båtar i varierande storlekar. Oxnö Båtförening bildades i november 1969 och har utvecklats till en omtyckt och eftertraktad båtklubb. Föreningens hamn- och varvsområde ligger vid Oxnö på södra Gålö, längst in i Långgarnsviken, vars mynnig på norra Mysingen endast ligger 2 sjömil från våra bryggor. Där utanför breder hela Stockholms södra skärgård ut sig.

Träffar ute i skärgården och på havet 2014

Hej på er, så här ser planerna ut för våren och sommaren.

Hoppas att många vill vara med samt att ni har egna förslag till träffar. Alla är välkomna att delta, med egen båt eller som gast på någon annans båt. Det går lika bra att delta med motorbåt som med segelbåt. Kontaktlistan är inte så lång, endast fyra stycken är med, men Rom byggdes ju inte på en dag. Hör av dig med dina uppgifter så du kommer med när vi kontaktar varandra inför trevliga träffar.

Så lämna följande uppgifter på e-post till p-g.andersson@home.se

Personnamn
Båttyp
Segel eller motorbåt
e-postadress
Telefon
Anropssignal VHF
Bryggplatsnummer

Nu till de planerade aktiviteterna:

Lördag och söndag 14-05-17 och 18.

Någon natthamn utanför Ornö i någon passande vik.

Resa till Hangö i Finland avresa lördag 14-05-24 hemkomst söndag 14-06-01.

19 stycken glada är anmälda till denna resa. Hamnar som är planerade att besökas under veckan, i den ordning som följer: Hangö, Rosala, Lökom, Finska Utö, Sandhamn samt Munkholmen.

Som ni förstår är detta en väldigt preliminär resplan. Men om vädret står oss bi, så kanske något åt det här hållet.

Till midsommar kanske det finns ett intresse för några att fira den tillsammans, någonstans i Stockholms södra skärgård? Kom med förslag.

För min del kommer jag nog att fira midsommar ute på Gotland. Eftersom min semester börjar vecka 25. Häng med!

Semesterplaner 2014 veckorna 25-29.

Resplanen är Gotland (midsommar), Lettland sedan Estland därefter Finlands skärgård hem via Åland och Stockholms skärgård. Några kanske har liknande planer för semestern, så kanske våra vägar kommer att korsas. Även här går det att mönstra på, delar av resan eller hela resan. Gastar är alltid välkomna.

Med vänliga seglarhälsningar,
Utvecklingsgruppen Oxnö båtförening
Per-Gunnar Andersson