obf
obf
59°04'12"N 18°13'64"E

Oxnö Båtförening är en ideell förening med ca 350 medlemmar och ca 300 bryggplatser för båtar i varierande storlekar. Oxnö Båtförening bildades i november 1969 och har utvecklats till en omtyckt och eftertraktad båtklubb. Föreningens hamn- och varvsområde ligger vid Oxnö på södra Gålö, längst in i Långgarnsviken, vars mynnig på norra Mysingen endast ligger 2 sjömil från våra bryggor. Där utanför breder hela Stockholms södra skärgård ut sig.

Hamnfest 2011

Lördagen den 20 augusti är det dags för den årliga hamnfesten. Klockan 17:00 öppnar baren och vi startar med tipsrunda och lekar. Klockan 18:30 tänds grillarna. Vi står för grillar och kol. Ni tar själva med det ni vill äta.

Vi bjuder på underhållning i form av livemusik, lekar och lotteri. För barnen kommer det även att visas dvd-filmer i klubbstugan.

Ingen anmälan behöver göras. Alla är välkomna. Partytält finns, så dåligt väder är inget hinder. Festen hålls inom hamnområdet. Baren håller öppet under hela kvällen och det kommer att finnas öl, vin, drinkar och läsk till försäljning. Lite senare under kvällen kommer det även att säljas kaffe och korv med bröd.

Väl mött,

Klubbsektionen