obf
obf
59°04'12"N 18°13'64"E

Oxnö Båtförening är en ideell förening med ca 350 medlemmar och ca 300 bryggplatser för båtar i varierande storlekar. Oxnö Båtförening bildades i november 1969 och har utvecklats till en omtyckt och eftertraktad båtklubb. Föreningens hamn- och varvsområde ligger vid Oxnö på södra Gålö, längst in i Långgarnsviken, vars mynnig på norra Mysingen endast ligger 2 sjömil från våra bryggor. Där utanför breder hela Stockholms södra skärgård ut sig.

Torrsättningen klar, allt har gått bra

Oxnö Båtförenings varvssektion jobbar hårt
Foto: Varvssektionen i fullt arbete

Stort tack alla för ett bra samarbete under höstens upptagningar. Vi har gemensamt under hösten hanterat 183 båtar. Det är inte illa! 

Allt har gått bra, inga incidenter och ett fantastiskt fint höstväder. Vad kan man mer begära? (möjligtvis att att sommarsäsongen skulle varit längre). Det är nu bara en båt kvar som vi ska ta upp, det är Trimaranen som brukar stå på slipen. Vi har väntat lite med den så att Rixöbryggan ska få bättre svängutrymme för sitt arbete nere vid rampen. Men snart åker den upp också.  Nu får höstmyset i hemmet ta vid, och sen ett tu tre så är det dags för sjösättning igen. Fast då blir det min efterträdare som håller ihop helheten.  

Ha det bra, vi ses och hörs,  

mvh Anne-Catrin Strömbäck och hela Varvssektionen