obf
obf
59°04'12"N 18°13'64"E

Oxnö Båtförening är en ideell förening med ca 350 medlemmar och ca 300 bryggplatser för båtar i varierande storlekar. Oxnö Båtförening bildades i november 1969 och har utvecklats till en omtyckt och eftertraktad båtklubb. Föreningens hamn- och varvsområde ligger vid Oxnö på södra Gålö, längst in i Långgarnsviken, vars mynnig på norra Mysingen endast ligger 2 sjömil från våra bryggor. Där utanför breder hela Stockholms södra skärgård ut sig.

Tack för hjälpen

Fasta bryggan riven på Oxnö Båtförening

Vill med några enkla rader tacka er som deltog i rivningen av vår fasta brygga helgen den 15-16 oktober.

Tror att det var länge sedan ett så omfattande och tungt jobb utförts på samma dag i klubben. Den arbetsglädje och frejdighet som uppvisades var enastående (trots allt slit hade vi nog  ganska roligt också). Vädret var på vår sida så till den milda grad att två medlemmar passade på att ta säsongens sista dopp (är djupt imponerad). Arbetet utgjordes stundtals som en balansakt i den högre skolan men genomfördes trots det utan några personskador. Tack för det!

Nu kan vi lugnt låta våra entreprenörer ta vid och utföra den enkla delen rivningen.

Vill även passa på att tacka er som inte hade möjlighet att delta för att ni hört av er och på så sätt underlättat planeringen.

/Ronald

Foto: Hasse Hagström