obf
obf
59°04'12"N 18°13'64"E

Oxnö Båtförening är en ideell förening med ca 350 medlemmar och ca 300 bryggplatser för båtar i varierande storlekar. Oxnö Båtförening bildades i november 1969 och har utvecklats till en omtyckt och eftertraktad båtklubb. Föreningens hamn- och varvsområde ligger vid Oxnö på södra Gålö, längst in i Långgarnsviken, vars mynnig på norra Mysingen endast ligger 2 sjömil från våra bryggor. Där utanför breder hela Stockholms södra skärgård ut sig.

Torrsättningsdags!

(Suck! Men snart är det sommar igen)

Nu när vi har lagt det värsta av coronapandemin bakom oss slår vi oss lösa med hamburgergrillning, fika, toast och kanske en och annan smarrig macka under torrsättningsdagarna.

Klubbsektionen har fyllt kylskåp och frysar, så ni är alla välkomman att fylla på energin med något gott under torrsättningsslitet. Jag dukar upp framför klubbhuset som vanligt.

På tal om klubbhuset, så har vi ju fått oinbjudna gäster där. Vi inväntar bekämpningsmedel från Anticimex. Förhoppningsvis flyttar getingarna någon annanstans, helst långt bort från oss! Tack till de som uppmärksammat problemet och larmat klubbsektionen!

Höstliga hälsningar,             

Anna.