obf
obf
59°04'12"N 18°13'64"E

Oxnö Båtförening är en ideell förening med ca 350 medlemmar och ca 300 bryggplatser för båtar i varierande storlekar. Oxnö Båtförening bildades i november 1969 och har utvecklats till en omtyckt och eftertraktad båtklubb. Föreningens hamn- och varvsområde ligger vid Oxnö på södra Gålö, längst in i Långgarnsviken, vars mynnig på norra Mysingen endast ligger 2 sjömil från våra bryggor. Där utanför breder hela Stockholms södra skärgård ut sig.

Torrsättningsschema 2011

Höstens båtupptagning närmar sig med stormsteg. Här nedan finner du schemat för torrsättningen. Kontrollera noga vilket pass din båt ingår i (dag/tid) och se till att vara på plats i god tid innan ditt pass börjar. I övrigt går allt till som vanligt, dvs:

  • – Alla båtägare i ett pass hjälper till med alla båtarna i hela det passet.
  • – Du säkerställer i förväg att du har bra pallnings-/uppställningsmaterial, och att du har åtgärdat ev brister som varvspersonalen påpekade i våras.
  • – Du har med ditt försäkringsbrev.
  • – Du följer parkeringsanvisningarna för bilar under torrsättningsdagarna.

Om du själv ska ut på sjön en helg när vi andra håller på med upptagningarna så tänk dig för innan du parkerar bilen på området och sticker ut. Det kan mycket väl vara så att vi ska ställa upp en båt precis där du har parkerat bilen, och då får vi problem. Fråga mig hellre än att chansa.

Är du ny medlem och har extra frågor? Ring mig så berättar jag mer.

Anne-Catrin Strömbäck
Varvschef, 070-594 61 82

Torrsättning 1-2 okt 2011 Version 3.0

Torrsättning 8-9 okt 2011 Version 3.0 (Ny version. Uppdaterad 2011-10-04)

Torrsättning 15-16 okt 2011 Version 3.0

_______________________________________________________________

Karta över upptagningsplanen

Här finner du en karta över kvartersindelningen vid torrsättningarna.