obf
obf
59°04'12"N 18°13'64"E

Oxnö Båtförening är en ideell förening med ca 350 medlemmar och ca 300 bryggplatser för båtar i varierande storlekar. Oxnö Båtförening bildades i november 1969 och har utvecklats till en omtyckt och eftertraktad båtklubb. Föreningens hamn- och varvsområde ligger vid Oxnö på södra Gålö, längst in i Långgarnsviken, vars mynnig på norra Mysingen endast ligger 2 sjömil från våra bryggor. Där utanför breder hela Stockholms södra skärgård ut sig.

Representera Oxnö Båtförening och kappsegla på Södertörn

Nedan finner du förslag på kappseglingar som du som seglare kan delta i inom vårt närområde på Södertörn. Inte att förglömma är vårt eget arrangemang, Södertörnspokalen, som är en väldigt uppskattat kappsegling. 

 Det finns givetvis andra kappseglingar som du kan delta i. Nedan följer ett axplock på dessa inom Stockholms seglarförbunds distrikt:

 Övriga kappseglingar som sanktionerats av Svenska seglarförbundet finner du på Svenska Seglarförbundets hemsida (http://www.svensksegling.se/Kappsegling/Tavlingskalender/). Ca 20st tryckta exemplar av Seglarkalendern 2011 finns även i klubbstugan under Seglarsektionens anslagstavla.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *